fbpx

Nieuwe Ghost Recon wordt realistische first-person shooter

Ghost Recon

Ghost Recon Breakpoint deed het niet goed voor Ubisoft, dus wil de uitgever met het volgende deel het roer omslaan. De nieuwe game gaat momenteel door het leven als Project Ovr/Over en wordt opnieuw een meer realistische, tactische first-person shooter.

Gamejournalist Tom Henderson van Insider Gaming heeft footage van de game te gezien. De franchise keert terug naar een first-person perspectief en heeft meer weg van een militaire team based sim.


Opvallend is dat de game volgens Henderson inspiratie zoekt bij de bekende namen in het genre zoals Call of Duty Modern Warfare, Battlefield en Ready or Not. De game zou een sterke grafische upgrade gekregen hebben. De game heeft visueel veel weg van Ready or Not.

Volgens Insider Gaming zijn de gelijkenissen met Call of Duty: Modern Warfare treffend en schotelt het enkele duistere en controversiële missies voor. Zo wordt je team tijdens een missie benaderd door een man met iets in zijn armen. De ghosts maken zich klaar om te schieten, want ze gaan ervan uit dat de man een bom vasthoudt. Slechts op het laatste moment beseffen ze dat de man een baby in zijn armen heeft.

De tactische shooter speelt zich af in een fictief conflict genaamd The Naiman War. De oorlog vindt plaats in een vijandig Aziatisch land, waar talloze burgerslachtoffers zijn gevallen als gevolg van oorlogsmisdaden. Met een team van Ghosts moet je de conflictzone infiltreren om een verrader op te sporen.

REACTIES (2)

  1. Richard

    Coooool

  2. Yani finet

    Ik hoop dat deze ghostvrecon beter ik vond de 2de ghost recon goed ma het was te modern het was raar

Een reactie achterlaten