fbpx

Nieuwe gameplay van The Last of Us 2 gelekt

Sinds het uitstel van The Last of Us 2 zijn video’s opdoken die nieuwe gameplay van het spel in actie tonen. De korte gameplayvideo’s doken op op verschillende YouTube-kanalen op en worden telkens door Sony verwijderd. Wees dus snel als je de video’s wil bekijken.

Volgens de geruchten zouden de beelden gedropt zijn door een werknemer van Naughty Dog die niet tevreden is met het nutteloze uitstel van de game. Waarom nutteloos? Omdat Jason Schreier, industry insider, al te horen kreeg dat de game zo goed als af is.


Sony zou de release vooral uitgesteld hebben omwille van economische redenen. Sony haalde aan dat de game wordt uitgesteld wegens logistieke problemen, maar zou de beslisisng ook genomen hebben omdat alle winkels gesloten zijn. Daardoor zou de verkoop van fysieke exemplaren een flink stuk lager gaan liggen dan in normale tijden. Waardoor Sony de game gewoon uitschuift tot de coronacrisis voorbij is. Of winkelketens tenminste terug de deuren openen.

Check zeker de video hierboven. In de eerste scène krijgen we een coole gitaar mini-game te zien. In het tweede fragment gaan we paardrijden in de sneeuw. Niks om je aan te vergapen, maar best leuk om te zien.

The Last of Us 2 stond gepland voor 29 mei, maar werd onlangs uitgesteld door Sony wegens de coronacrisis. Wanneer de game nu zal verschijnen weten we nog niet.

Een reactie achterlaten