fbpx

Nieuwe gameplay van Atomic Heart ziet er fantastisch uit

De Russische ontwikkelaar Mundfish heeft in samenwerking met Nvidia een nieuwe gameplayvideo gedropt van Atomic Heart. Je weet wel, die game die het Russische antwoord op BioShock wordt genoemd. De korte video toont hoe de game eruitziet met ray tracing, en het resultaat is best fantastisch.

De openwereldgame speelt zich af in een alternatieve tijdlijn, waarin de Sovjet Unie nooit ten val kwam. Als speler kruip jij in de huid van een KGB officier die naar het afgelegen Facility 3826 wordt gestuurd nadat een kritieke systeemfout alle communicatie heeft verbroken.


In het geheime laboratorium ontwikkelt Rusland nieuwe robottechnologie om in te zetten tegen het westen. Maar ergens is het gruwelijk verkeerd gelopen. De robotten lijken in opstand gekomen en het personeel van het labo te hebben afgeslacht. En enkele exemplaren lijken gemuteerd.

Aan jou om het mysterie achter deze geheime technologie te ontrafelen. Dat doe je in first-person met vooral veel zelfgemaakte hak- en slagwapens. Naast ondergrondse laboratoria, word je tijdens je mysterieuze missie ook de Russische wildernis ingestuurd op zoek naar antwoorden. Wel opletten, want het gros van de robots ziet je liever een kopje kleiner.

Atomic Heart is al drie jaar in ontwikkeling voor zowel current-gen als next-gen consoles en pc. De game stond gepland voor release in 2021, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Check zeker de vorige gameplayvideo’s van de game, want dit is er eentje om in de gaten te houden.

Een reactie achterlaten