fbpx

Nieuwe game van From Software is bijna af

From Software

De nieuwste game van From Software zit in de laatste ontwikkelingsfase. Dat maakte studiohoofd Hidetaka Miyazaki bekend. Geen Bloodborne 2 of Elden Ring sequel, want volgens geruchten het gaan om een nieuwe deel in de Armored Core-reeks. Al is er ook nieuwe content voor Elden Ring op komst.

Miyazaki onthulde het nieuws in een interview met de Japanse website 4gamer. Zo legt de studio momenteel de laatste hand aan een nieuwe project. Ook zouden er nog meerdere projecten in ontwikkeling zijn, al kregen we niet te horen hoeveel.


Als we een lek van januari mogen geloven, zou de bijna afgeronde titel Armored Core 6 zijn. Zo kreeg ResetEra-gebruiker Red Liquorice toen al een enquête over de game, die een paar beelden bevatte. Die kan je onderaan dt bericht bekijken.

Bovendien ligt de Armored Core reeks nauw aan het hart van Miyazaki. Zo liet hij jaren geleden al vallen dat hij graag nog een game in de reeks zou maken. En dat From Software daarvoor de juiste ontwikkelaars had.

In de toekomst zou Miyazaki ook fantasy games willen creëren met een nog hogere graad van abstractie dan de recente werken van de studio. Het zou kunnen dat een dergelijk project zelfs al in ontwikkeling is, want From Software heeft tal van vacatures open staan.

Last but not least, Miyazaki onthulde dat spelers nog verschillende updates mogen verwachten voor Elden Ring. Of dat updates zijn of uitbreidingen, is niet duidelijk…

armored core
armored core 2

Een reactie achterlaten