fbpx

‘Nieuwe expansie Assassin’s Creed Valhalla heet Dawn of Ragnarok’

assassins creed Ragnarok

Uitgever Ubisoft maakte al bekend dat het Assassin’s Creed Valhalla langer zal ondersteunen met nieuwe content. Volgens de info van een datamine komt er een nieuwe expansie die ‘Dawn of Ragnarok’ heet en – zoals de naam doet vermoeden – het einde der tijden zal inluiden.

De details zijn afkomstig uit een datamine van Assassin’s Creed Valhalla, uitgevoerd door YouTuber j0nathan. Hij vond niet alleen de naam van de uitbreiding in de meest recente patch, maar ook een Trophy lijst en heel wat verwijzingen naar nieuwe gameplayelementen.


Waar de nieuwe uitbreiding zich afspeelt? In het dwergenrijk Svartalfheim. Zo stootte de Youtuber op een Trophy waarvoor je alle regio’s van het rijk moet verkennen. Natuurlijk mogen we niet vergeten dat j0nathan eerder ook al een verwijzing vond naar het vurige rijk van Muspelheim. Zo zullen de legers van Muspelheim binnenvallen in Svartalfheim, wat uiteindelijk de aftrap geeft voor Ragnarok.

Dat de regio tot de nok gevuld is met allerlei activiteiten, staat buiten kijf. Zo vond j0nathan trophies voor het ‘ontdekken van alle Dwergenbunkers’ en het ‘upgraden van Odins armbeschermer’. Waarschijnlijk mag je dus op jacht naar mythische uitrusting.

Verder mag je ’30 vijanden om zeep helpen met een Atgeir’ – een speer die maliënkolders kan doorboren. En krijgen we de optie om ’teleport assassinations’ uit te voeren. Dat laatste klinkt echt cool.

Tot slot heeft Eivor een handvol nieuwe vaardigheden om te overleven in Svartalfheim. Zo kan hij tijdelijk onzichtbaar worden of zich uit de voeten maken als een kraai. Daarnaast krijgt hij ijskrachten en kan hij gevallen vijanden weer tot leven wekken. Eivor the Necromancer? Misschien een tikkeltje overdreven, maar het klinkt wel badass.

Houd er rekening mee dat al deze details niet bevestigd zijn door Ubisoft. Kortom, beschouw de info hierboven voorlopig nog als een gerucht. Dat gezegde zijnde, zijn wij wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Dus reageer erop los in de comments.

Een reactie achterlaten