fbpx

Nieuwe EA Original indie game gelekt

EA Original

Dealabs-gebruiker Billbilkun is weer interessante informatie aan het verspreiden. De kerel werd bekend via uiterst accurate PlayStation Plus voorspellingen, maar nu heeft-ie ook nieuws over de nieuwste EA Original game. En dat blijkt een leuke indie titel.

Volgens Billbilkun heeft EA’s nieuwste game Tales of Kenzera: ZAU. De titel is in de maak bij Surgent Games, een Britse die een contract sloot met de uitgever in 2021. Toen stond de ontwikkelaar echter nog bekend als Silver Rain Games.


Tales of Kenzera: ZAU zou 2.5D sidescrolling adventure platformer worden à la Trine. Als speler kruip jij in de huid van hoofdpersonage met twee magisch kettingen. Via de sieraden krijgt de held  ‘magische krachten op zijn hoofd en in zijn vuisten’.

De release van de indie game zou gepland zijn voor 23 april 2023. De onthulling zelf volgt in de komende dagen. Allicht tijdens The Game Awards, al werd dat niet bevestigd door leaker Billbilkun.

Merk op dat het Twitter-account van Surgent Studios vermeldt dat de studio samenwerkt met EA. Ongetwijfeld volgt een onthulling dus in de komende dagen.

Een reactie achterlaten