fbpx

Nieuwe details van Call of Duty: Modern Warfare 2 opgedoken

De volgende Call of Duty? Dat wordt een vervolg op Call of Duty: Modern Warfare uit 2019. Die zal simpelweg Call of Duty: Modern Warfare 2 heten en daar zijn verrassend genoeg opnieuw verse details van gelekt. De klokkenluider van dienst? De Amerikaanse journalist Tom Henderson die alweer van alles heeft opgevangen.

De VGC-journalist postte een YouTube-video waarin hij enkele nieuwe elementen van de game bespreekt. Zo zou de campaign zich afspelen in Latijns-Amerika waar je het aan de stok krijgt met Colombiaanse drugskartels. Een gerucht dat met eerdere leaks strookt. Die hebben het over een ultragewelddadige oorlog met Zuid-Amerikaanse cokebaronnen.


De in-game AI van vijanden zou ook een stevige boost krijgen ten opzichte van vorige games. Vooral in de singleplayer modi zullen vijanden een pak slimmer zijn. Wellicht zullen ze dus actief de flanken opzoeken en hinderlagen leggen.

De nieuwe Modern Warfare 2 krijgt eveneens een modus die veel weg heeft van de hardcore survivalgame Escape from Tarkov. Die modus krijgt een volledig nieuwe map, die op een of andere manier ook geïntegreerd zal worden in Warzone.

Opvallend: Henderson beweert dat de beruchte multiplayer van Modern Warfare 2 Remastered eigenlijk al in 2019 samen met Call of Duty: Modern Warfare had moeten verschijnen. Dat plan voor een aparte release werd echter door Activision gecanceled. De operators, maps en wapens van de originele Modern Warfare II zullen nu worden toegevoegd aan het onaangekondigde Modern Warfare 2.

Geen schokkende details dus, maar alweer een bevestiging dat we dit najaar Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgen en de strijd aangaan met drugskartels. Wie de volledige video van Henderson wil bekijken, vindt die hieronder.

Een reactie achterlaten