fbpx

Nieuwe demo van Resident Village komt eraan

Capcom heeft tijdens de Resident Evil Village showcase niet alleen een vette verhaaltrailer gedeeld, maar maakte ook bekend dat de horrorgame een tweede demo krijgt. De demo is slechts 24 uur beschikbaar op de stores en kan je bovendien slechts 1 uur spelen. PlayStation-gamers hebben meer geluk en kunnen de demo al een weekje vroeger proberen.

Capcom wil spelers alvast warm maken voor Village met een best geweldige nieuwe trailer. Die toont meer van het verhaal en de wereld van Resident Evil Village en zet tegelijk jouw vijanden uitgebreid in de kijker. De video loopt over van de actie, nu hopen dat er ook wat nijpende survivalmomenten in de game zitten.


De nieuwe demo gaat live op 3 mei om 2u ’s nachts op alle platformen tegelijk. Let wel op: de demo is slechts 24 uur lang beschikbaar. Zorg ervoor dat je ‘m gespeeld hebt gedurende die periode, zoniet wordt je toegang geblokkeerd. Net zoals de demo van Resident Evil 2, krijgt ook deze demo een timer. Zo kan je niet langer dan één uur van de game spelen.

Goed nieuws voor PlayStation-eigenaars, want die kunnen al een weekje eerder aan de slag. Al maakt Capcom het nog ingewikkelder: de vroege PlayStation-demo wordt opgedeeld in twee aparte demo’s van 30 minuten.

Zo is er de Village Demo die op 18 april om 19u live gaat. Die demo zal slechts 8 uur op de PlayStation Store te downloaden zijn.

Daarnaast is er de Castle Demo die op 25 april om 3 uur ’s morgens live gaat. Best je wekker zetten dus, want zoals de Village demo, is deze slechts 8 uur lang beschikbaar.

Waarom Capcom het in godsnaam zo omslachtig aanpakt? Daar hebben wij het raden naar. Al is het duidelijk dat de uitgever zo weinig mogelijk beelden van de game naar buiten wil brengen voor de officiële release op 7 mei.

Een reactie achterlaten