fbpx

Nieuwe deel van horrorserie The Dark Pictures gelekt

Vandaag verschijnt het derde deel in de horrorserie The Dark Pictures. Elk deel sluit traditioneel af met een vooruitblik op het volgende, al heeft iemand alvast die verrassing gespoild. Nog voor de game uit was, is een video van het nieuwe deel gelekt. Dat heet The Devil in Me en ziet er alvast bijzonder luguber uit.

De video is afkomstig van BigDaddyJende, een content creator die wellicht de game voor release te pakken kreeg. Het lijkt erop dat The Devil in Me weleens het meest schrikwekkende deel van de horrorreeks kan worden, want die trailer is best creepy. Kijk zelf maar.


Cool is trouwens de mededeling dat The Devil in Me de afsluiter wordt van het eerste seizoen van The Dark Pictures Anthology. Met andere woorden: dit is niet de laatste game in de reeks. Allicht volgt er nog een tweede seizoen, waarmee we onze hartslag opnieuw de hoogte in kunnen jagen.

The Dark Pictures: House of Ashes verschijnt op 22 oktober. Wij hebben ‘em al gespeeld en vonden het niet het beste deel uit de reeks. Check onze review hier.

Een reactie achterlaten