fbpx

Nick Offerman speelt ook mee in HBO-serie The Last of Us

Nick Offerman

The Last of Us serie van HBO wordt een tikje luchtiger nu ook Nick Offerman tot de cast behoort. De acteur neemt de rol van Bill voor zijn rekening, de chagrijnige overlever die bijna een gebroken arm overhoudt aan zijn kennismaking met Ellie. Nick Offerman kennen we vooral van zijn rol als Ron Swanson in de tv-serie Parks & Recreation.

De casting van Offerman is wel opvallend, aangezien acteur Con O’Neill normaal al ingeboekt was voor de rol van Bill. De opnames van The Last of Us conflicteerde helaas met andere projecten van O’Neill, waardoor hij de serie verliet en Offerman zijn plaats innam.


Acteur Murray Bartlett die ook in The Last of Us-serie meespeelt, had zijn mond al voorbij gepraat. Bartlett – die Bills vriend Frank vertolkt – vertelde in een interview met The Guardian dat hij scènes had ingeblikt met Offerman. In datzelfde interview gaf Bartlett mee dat ‘The Last of Us een episch serie wordt, zowel menselijk als intiem’. Klinkt een beetje vreemd voor een serie over het einde van de wereld, niet?

Nu goed, terug naar Offerman. De acteur lijkt een goede keuze voor Bill, die zowel een beetje onhandig als nors overkomt. Al hopen wij dat-ie niet met computers begint te gooien. Voor wie de serie Parks & Recreations niet kent: je zal ongetwijfeld wel al deze meme gezien hebben.

 

Nick offerman bill the last of us

Een reactie achterlaten