fbpx

“Next-gen vervolg op Middle-earth: Shadow of War wordt onthuld op E3”

shadow of mordor

Ontwikkelaar Monolith Productions is klaar om de nieuwste telg in de Middle-earth-serie bekend te maken. Volgens een lek via Reddit, wordt de sequel van Middle-earth: Shadow of War tijdens E3 onthuld. De game zou exclusief voor next-gen hardware verschijnen.

Gezien het lek opgedoken is via Reddit, neem je deze leak best met een korrel zout. Volgens klokkenluider Due-Okra-135 wordt de game in juni onthuld. Opvallend detail: we gaan niet meer aan de slag met Talion, want het hoofdpersonage in het derde deel zou een mannelijke elf zijn.


De map wordt ongeveer even groot zijn als die van The Elder Scrolls V: Skyrim en volledig toegankelijk zijn zonder laadtijden. Bekende locaties op de map zijn onder andere Rivendell, Nordinbad en Dol Goldur. En dankzij de introductie van paarden als transport, kunnen we ons snel verplaatsen tussen die locaties.

Het iconische Nemesis-systeem maakt ook zijn comeback waarbij je moet afrekenen met een dynamische hiërarchie van vijanden. Dit keer zouden daar ook menselijke vijanden in betrokken worden. Of we opnieuw personages in het Nemesis-systeem kunnen rekruteren om zo spionnen in de vijandelijke rangen te installeren, is niet duidelijk.

Vreemd genoeg is de info alweer verwijderd, omdat het nog gemodereerd moet worden op reddit. Ook al is het erg aannemelijk en weten we dat Monolith Productions de afgelopen vier jaar aan een vervolg werkt, kan het ook gewoon een brain fart van een reddit user zijn. Ongetwijfeld krijgen we meer te horen op E3 zelf.

Een reactie achterlaten