fbpx

NetherRealm Studios lost eerste teaser voor Mortal Kombat 12

Mortal Kombat 12 teaser

Heeft NetherRealm Studios zonet de eerste teaser voor Mortal Kombat 12 getoond? Fans zijn alvast overtuigd van wel. De korte clip maakt deel uit van een video, waarin alle medewerkers van de studio de fans bedanken.

Dit jaar bestaat het bloederige vechtspel 30 jaar en daarvoor wil NetherRealms de vele fans bedanken. Het laatste dankwoord in de video komt van Ed Boon, co-bedenker van de reeks. Al laat Boon ook vallen dat de serie er nog lang niet opzit, waarna het beeld overgaat naar de binnenkant van een zandloper waarin het zand in slowmotion naar beneden valt.


De laatste korrel die het frame passeert, spat uit elkaar in met enkele iconische geluidseffecten van de reeks. Fans van de reeks zullen de teaser allicht herkennen als een referentie naar Mortal Kombat 11. Eindbazin Kronika bezit een zandloper waarmee ze tijd kan terugspoelen en de tijdlijnen van de vechtjassen aanpassen.

Of dat een volledige reboot betekent? Personages die herrijzen uit de dood? Of terug van kant wisselen? Dat zien we hopelijk binnenkort.

Er doken afgelopen weken al vaker geruchten op over Mortal Kombat 12. Zo zou de game rond de E3-periode worden onthuld tijdens Sony’s nieuwste PS5 showcase.

Een reactie achterlaten