fbpx

Neo zal levenscyclus PS4 niet korter maken

Het bestaan van de krachtigere PlayStation 4 Neo zorgt voor een Brexit-waardige verdeeldheid onder de PS4-gamers: enthousiastelingen kunnen niet wachten op de release en het sceptische kamp vreest dat de dagen van de originele PS4 geteld zijn. Shuhei Yoshida, grote baas van Sony Worldwide Studios, stelt die laatste groep gerust.

PlayStation 4 is PlayStation 4. De nieuwe high-end PS4 is een PS4 dus zal de levenscyclus niet ingekort worden.


Tijdens de voorbije E3 hebben de meeste bekende gezichten van Sony de lippen stijf op elkaar gehouden bij vragen over de nieuwe consolevariant. Geruchten geven aan dat de console nog dit jaar verschijnt.

Shuhei benadrukte nogmaals in het interview dat ze de PlayStation 4 Neo pas tonen wanneer ze voldoende voorbereid zijn. De vroegtijdige onthulling van Microsofts Project Scorpio noemt hij ietwat vreemd. Hij verwachtte niet dat ze de console een jaar voor release zouden aankondigen, maar vindt het een interessante ontwikkeling.

Het is nog een groot vraagteken wanneer PS4 Neo uit de doeken gedaan wordt. Als de aankondiging nog dit jaar moet gebeuren, dan is een onthulling tijdens Gamescom of de Paris Games Week de uitgelezen kans.

Een reactie achterlaten