fbpx

NBA-spelers nu al aan de slag met Call of Duty 2023

call duty 2023 nba

Verschillende NBA-spelers hebben op sociale media gemeld dat ze een nieuwe demo van Call of Duty 2023 te spelen kregen tijdens het NBA Summer League event. Details over de game kregen we helaas niet, al tonen foto’s wel een glimp van het nieuwe logo.

Momenteel vindt het NBA Summer League event plaats in Las Vegas. Na afloop werden verschillende foto’s gepost op sociale media, waarbij NBA-spelers de nieuwe titel lijken te testen. Of de basketballers van Activision toestemming kregen om de beelden te delen, is niet bekend.


In ieder geval was het nieuwe logo wel uitgestald tijdens het event. En dat lijkt gewoon Call of Duty te worden. Al bestaat de kans dat Activision de echte titel pas later officieel zal onthullen en dit een placeholder is.

Volgens eerdere geruchten zou Sledgehammer Games de lead developer zijn van Call of Duty 2023. Al wordt de ontwikkeling wel overzien door zusterstudio Infinity Ward. Niet verrassend, want de game ‘zou aanvoelen als een standalone game, maar ook als uitbreiding dienen voor Modern Warfare 2’. Althans als we Bloomberg journalist Jason Schreier mogen geloven.

Schreier liet vallen dat de game een volwaardige release wordt, met alles wat we gewoon zijn van de reeks. Ook maps van Modern Warfare 2 zouden overdraagbaar zijn naar de nieuwe game, al is het mogelijk dat die plannen gewijzigd zijn.

Een reactie achterlaten