fbpx

Naughty Dog werkt al aan nieuwe singleplayer game

Last Us

The Last of Us 2 is nog maar pas de deuren uit, maar ontwikkelaar Naughty Dog is al druk bezig met zijn volgende game. Althans als we enkele vacatures van de studio mogen geloven. Dat het een PS5-game wordt, staat zo goed al vast.

Naughty Dog is onder andere op zoek naar een level designer voor singleplayer games en een melee/gameplay animator voor toekomstige projecten. Ten slotte is er nog een positie als Tools Programmer, die zal werken aan graphics analyse en een profiling en debugging tool.


Natuurlijk zal het nog wel een tijdje duren vooraleer we daar iets van horen, gezien The Last of Us 2 nog maar pas in de rekken ligt. Dat gezegd zijnde, weten we wel dat er standalone multiplayer voor The Last of Us Part 2 in de maak is, die vergelijkbaar is met de Factions multiplayer van de eerste game. Al hebben die nieuwe vacatures daar dus niks mee te maken.

Wat denken jullie? The Last of Us: Part 3? Een nieuw hoofdstuk voor Uncharted? Een reboot van Jak & Daxter? Of een compleet nieuw project?

Een reactie achterlaten