fbpx

Naughty Dog onthult The Last of Us boardgame en andere collectibles

Art

Ter ere van The Last of Us Day heeft ontwikkelaar Naughty Dog de geteasede aankondigingen gemaakt. Geen nieuws over een uitbreiding of multiplayer, wel over heel wat collectibles. Naast een LP en vette statues, heeft de ontwikkelaar ook groen licht gegeven voor een The Last of Us boardgame.

Als eerste onthulde Naughty Dog de soundtrack van The Last of Us 2 op dubbele LP. De artwork op de hoes wordt voorzien door Mondo, dat ook twee exclusieve posters lanceert. Wie interesse heeft, houdt kan nu al de dubbele LP bestellen bij Mondo.


Daarnaast kondigt Naughty Dog een samenwerking aan met CMON voor een cool bordspel. Helaas zijn daar nog geen beelden of art van, dus is het niet helemaal duidelijk wat we kunnen verwachten. Maar gezien spellenmaker CMON ook Bloodborne: The Board Game en God of War: The Card Game in elkaar heeft gestoken, moet dat wel goed komen.

Kan je binnenkort ook kopen: enkele vette statues van Ellie en Joel. De samenwerking met Gamingheads voor de Ellie statues was al eerder bekendgemaakt. Al heeft de studio nu ook een samenwerking op poten gezet met de Japanse kunstenaars van Mamegyorai, die onder andere  deze statue van Joel en Ellie op de markt brengen. Pre-orderen kan via de officiële website. Check de foto’s hieronder.

Ten slotte gooide Naughty Dog nog een cosplay guide voor Abby online (die je binnenkort kan downloaden via de officiële website) en deelt het een gratis PS4 thema voor de fans uit. Die kan je maar tijdelijk downloaden via de PlayStation Store, dus niet vergeten.

Veel collectibles en merchandise, maar helaas dus geen verhaaluitbreiding, een alternatief einde of de eerder aangekondigde Factions multiplayer. Al komt die laatste er hopelijk nog aan.

The last of us 2 vinyl

Joel and EllieEllieJoel

Een reactie achterlaten