fbpx

Multiplayershooter Hyenas dropt energieke gameplaytrailer

Hyenas PS5

Voor Gamescom uit de startblokken schiet en ons bedelft met een berg trailers, heeft uitgever SEGA alvast een nieuwe video van Hyenas gedropt. Het wordt een snelle, online shooter, waarbij twee teams merchandise moeten stelen van boosaardige multinationals.

De trailer hierboven legt het concept aardig uit. En toont daarnaast levendige shoot-outs in zero-gravity omgevingen, begeleid door een knallende soundtrack. Dankzij de schuimwapens lijkt er ook een strategische twist in de vuurgevechten te zitten, ook al lijkt de actie op ’t eerste gezicht hectische shooter fun zonder al te veel gecompliceerde systemen.


Vraag is natuurlijk of de game genoeg interesse zal wekken van het publiek. Het gelijkaardige Lawbreakers van Gears of War-bedenker Cliffy B werd na een jaar al afgevoerd wegens een te kleine spelerbasis. Alles zal afhangen van de gameplay. En of die engagerend genoeg is.

Gelukkig kan je de titel binnenkort testen op pc. Via Steam staat er een closed beta op de planning vanaf 31 augustus. Een officiële releasedatum is er nog niet.

Een reactie achterlaten