fbpx

Mogelijke screenshots en video van Jet Set Radio remake gelekt

Jet Set Radio

Er zijn enkele screenshots en een video opgedoken van een vermoedelijke remake van Jet Set Radio. Sega bevestigde al dat het werkte aan een reboot voor de reeks, maar van een remake repte de uitgever met geen woord. Toch zou er een remake van de originele Dreamcast titel in de maak zijn.

X-gebruiker MSKAZZY69 deelde vier screenshots en onthulde dat ze afkomstig waren van Midori, de Sega leaker die onlangs zijn account verwijderde. Niet veel later dook er ook gameplay op, die een moderne versie van de originele game lijkt te tonen. Of de screenshots en de video echt van Sega komen, is helaas niet duidelijk.


We weten natuurlijk dat Sega aan een reboot van de franchise werkt. Geen remake dus, maar wel een reset voor de reeks. Geen idee wat dat exact inhoudt voor de franchise, maar volgens de beschrijving maken we deel uit van een ‘rebelse groep’ in de game. Het is aan de spelers om vrienden te maken, je boodschap te verspreiden, fans bijeen te sprokkelen en een ware verzetsbeweging in elkaar te boksen.

Jet Set 1 Jet Set 2 Jet Set 3 Jet Set 4

Wanneer de game verschijnt, is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten