fbpx

Mocap-acteur reageert op GTA 6-heisa: 'fake nieuws'

Donderdag deelden we mee dat Rockstar al met de ontwikkeling van GTA 6 is begonnen. De game werd immers gespot op de portfoliosite van Tim Neff, een motion capture acteur die zowel aan Red Dead Redemption 2 als GTA 6 zou hebben meegewerkt. De website pcgamesn.com kreeg de acteur te pakken voor een reactie. Hij zegt nu dat het allemaal larie en apekool is.

Neff beweert zelfs dat de portfoliopagina niet van hem is en iemand gewoon een grap heeft uitgehaald. Neff heeft naar eigen zeggen alleen aan GTA V meegewerkt. Ook het opnemen voor Red Dead Redemption 2 ontkent hij:


“That isn’t my page, account or résumé. I don’t even know that website. I worked on GTA 5 a long time ago and haven’t done anything since. Sorry for the confusion. It seems I’m being trolled online really badly.”

Uiteraard is het mogelijk dat Neff op de vingers werd getikt door Rockstar en nu de schade wil beperken. Dat Rockstar wel degelijk aan GTA 6 werkt, is zo goed als zeker. Rockstar heeft verschillende studio’s en teams onder zijn hoede en meteen na de release van GTA V worden de grote lijnen voor deel 6 uitgezeten. Al rest natuurlijk de vraag in hoeverre die ontwikkeling echt al op dreef is.

Maar goed, eerst is het de beurt aan Red Dead Redemption 2 die gepland staat voor de eerste helft van 2018.

Een reactie achterlaten