fbpx

“Game of Thrones RPG-game in de maak bij Nexon”

Game of Thrones

Het gerucht doet de ronde dat een gloednieuwe Game of Thrones MMORPG in de maak is bij uitgever Nexon (bekend van The Finals). De game zou zich afspelen tijdens seizoen 4 en 5 en laat je als speler een origineel personage creëren in het Game of Thrones universum.

Het nieuws werd gedeeld door Redanian Intelligence dat roem verwierf met talloze leaks van The Witcher en Cyberpunk 2077. Volgens de website speelt de game zich af in het noorden van Westeros, waarbij je zowel The Wall en Winterfell kan bezoeken. Vanzelfsprekend loop je ook personages uit de serie tegen het lijf, al wordt hun stem niet verzorgd door de originele acteurs.


Zoals vermeld is het verhaal van de MMO verweven in de gebeurtenissen van seizoen 4 en 5. Roose Bolton is op dat moment Warden of the North en John Snow en Samuel Tarly zijn gestationeerd bij Castle Black. Op welke manier jouw personage in contact komt met hen is niet duidelijk.

Wel weten we dat de game een verhaalcampagne krijgt, waarvoor je een eigen personage mag creëren. Geen oude bekende uit de serie dus, maar wel een originele figuur. En daarmee is allicht de eerste Knight McDickface in Game of Thrones geboren.

Het is trouwens mogelijk dat de MMO uitbreidingen krijgt die je naar andere uithoeken van Westeros brengt. Misschien wel voorbij The Wall? Of een excursie naar King’s Landing? Al is dat voorlopig puur giswerk.

Zou jij een RPG-game van Game of Thrones zien zitten?

Een reactie achterlaten