fbpx

Microsoft houdt dit jaar een tweede showcase

xbox bethesda showcase 2022

Microsoft heeft veel zin om zijn nieuwe titels te delen met de wereld. Zondag 12 juni organiseert de uitgever zijn eerste media briefing en op 14 juni krijgen we nog een eentje. Die tweede show zal een uitgebreidere kijk bieden op verschillende onthulde games.

De presentatie omvat panelgesprekken met ontwikkelaars, extra trailers, maar ook langere gameplayvideo’s dan de media briefing op 12 juni. Een beetje zoals Nintendo dat doet met zijn Nintendo Treehouse afleveringen na een Nintendo Direct.


Uiteraard kan je beide streams volgen via de officiële kanalen van Xbox op YouTube en Twitch. Welke games we daar uiteindelijk te zien krijgen? Wij gokken op heel wat gameplay van Bethesda’s ruimte-epos Starfield. En misschien ook wat beelden van eerder aangekondigde games zoals Fable 4.

Morgen 9 juni vindt ook nog de Summer Game Fest plaats. Tijdens de digitale show zullen volgens de organisatoren zo’n 30 uitgevers en en studio’s hun nieuwste games onthullen. Al is het afwachten wat we daarvan mogen verwachten…

Een reactie achterlaten