fbpx

Microsoft gaat Xbox Mini Fridge écht gaan verkopen

Wie herinnert zich de wedstrijd van Microsoft waarbij je een gigantische Xbox Series X koelkast kon winnen? Blijkbaar was het design van het toestel bijzonder populair, want de uitgever gaat nu écht Xbox Mini Fridges gaan verkopen.

De minikoelkast houdt al je biertjes koud tijdens het gamen. De geluids- en lichteffecten van de grotere versie mogen dan wel ontbreken, maar de mini fridge heeft nog steeds de iconische kenmerken van de Xbox Series X. En allicht wilde Microsoft de mini fridge zo budgetvriendelijk maken.


Wel cool dat Microsoft het idee werkelijk uitvoert, aangezien de Xbox Mini Fridge oorspronkelijk startte als een grap. Bij de onthulling van de Xbox Series X werd de console meteen vergeleken met een koelkast. Microsoft zag de grap er van in en maakte een levensgrote Xbox-koelkast om weg te geven.

Zo beloofde de uitgever, na de verloting van de grotere versie, dat-ie effectief een mini fridge zou ontwerpen als het concept de #BestofTweets-wedstrijd zou winnen op Twitter. En hoewel de eindstand nipt was, haalde Microsoft de zege in huis. Resultaat: de Xbox Mini Fridge belandt eind dit jaar in de rekken. De prijs is nog onbekend.

Wij zijn er alvast fan van. Wat denken jullie?

Een reactie achterlaten