fbpx

Microsoft dropt auto en piloot van 1400 meter hoog voor reclamestunt Forza Horizon 5

Voor de launch van Forza Horizon 5 heeft Microsoft kosten noch moeite gespaard. Om de waaghalzerij uit de racegame in de kijker te zetten, pakte Microsoft Nieuw-Zeeland uit met een échte reclamestunt: ze dropten een terreinwagen vanop een kilometer hoog en stuurden de piloot er skydivend achteraan.

In de video hierboven zie je hoe een helikopter een Polaris terreinwagen naar zo’n 1.400 m hoogte brengt. Waarna de vierwieler gedropt wordt met een parachute. Om de stunt af te maken, duikt een skydiver er achteraan en scheurt er na landing meteen weg met de vierwieler. Net als in de game zelf waarin peperdure racewagens tijdens races uit cargovliegtuigen worden gedropt.


Toegegeven, het was nog cooler geweest als de bestuurder er van begin af aan had ingezeten. Al blijft dit een best epische en tegelijk peperdure manier om de racegame in de schijnwerpers te zetten.

Spelen jullie Forza Horizon 5 al? Wij vinden het een van de beste openwereldracer van het moment. Check onze volledige review hier.

Een reactie achterlaten