fbpx

Metal Gear Solid stemactrice teaset Snake Eater remake

Schermafbeelding 2023 04 17 om 01.09.33

Metal Gear Solid stemactrice en zangeres Donna Burke heeft via Twitter een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater geteased. De foto die ze postte laat weinig aan de verbeelding over.

Burke tweette een foto van zichzelf tijdens stemopnames. De stemactrice heeft een folder in de hand met daarop een kat met ooglapje en de woorden Snake Eater. Als bijschrijft schrijft ze ‘recording in progress’:


In enkele follow-up tweets reageert de stemactrice dat ze enkel een folder in de hand heeft, al maakt ze wel verwijzingen naar de ‘Snake Eater’ soundtrack van Metal Gear Solid 3 met de woorden ‘What a thrill…‘. Daarnaast citeert ze ook hoofdpersonage Snake.

Zo vraagt iemand haar of ze boomkikkers opgegeten heeft. Daarop reageert ze met de woorden ‘no, but I hear they taste like chicken?’

Elders postte Burke nog de volgende tweet:

Twitter-gebruiker @zxSOLIDxSNAKEzx heeft de details op die foto’s eens onder loep genomen en ontdekte dat enkele pagina’s op het bureau wel degelijk de lyrics van Snake Eater vermelden. De kans dat Donna Burke aan een moderne versie van de soundtrack werkt, ligt dus zeer hoog.

Wie geen idee heeft over welke song het gaat, kan hieronder de video bekijken.

Een reactie achterlaten