fbpx

Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2 titels zijn gelekt

Metal gear solid 4

Konami onthulde de inhoud al van de Metal Gear Solid Collection Vol. 1, al zijn de titels uit Volume 2 mogelijk ook gelekt. De collectie zou Metal Gear Solid 4, 5 en Peace Walker bevatten.

Afgelopen woensdag onthulde Konami de games die in het eerste deel van de Metal Gear Solid Collection zitten. Vlak na de aankondiging ontdekte Twitter-gebruiker Nitroid dat de officiële website van de reeks enkele extra buttons kreeg in de tijdslijn die alle games mooi op een rijtje zet.


Er doken placeholder buttons op voor Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Metal Gear Solid: Peace Walker.

Niet lang na de ontdekking van Nitroid, bevestigde website IGN dat het van enkele bronnen opgevangen had dat dit inderdaad de games van de tweede bundel zijn.

In dat geval zou het vierde deel in de reeks voor het eerste verkrijgbaar zijn op een andere consoles dan de PlayStation 3. Sinds de release zag Guns of the Patriots immers geen enkele re-release meer. En dus bleef de game een PS3 exclusive. Iets waar in de toekomst dus eindelijk verandering in komt.

24 oktober verschijnt het eerste deel van de compilatie en bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Een reactie achterlaten