fbpx

Metal Gear remake geruchten steken opnieuw de kop op

Metal Gear

Geruchten over een remake van Metal Gear Solid doen al een tijdje de ronde. Hoewel uitgever nog steeds geen officiële aankondiging over het project heeft gedaan, lijkt er toch iets in de maak te zijn. Althans als we stemacteur Quinton Flynn, die Raiden speelt in de games, mogen geloven.

De acteur stuurde een opmerkelijk bericht de wereld in via Twitter. Hij maakte de statement als een antwoord op enkele fans die het hadden over Metal Gear Rising: Revengeance:


Vreemd om een dergelijk bericht te posten als er niets aan de hand is. Mogen we een remaster van Metal Gear Rising: Revengeance verwachten? Of een remake van een Metal Gear Solid game?

Als Flynn weet heeft van het project, heeft hij er waarschijnlijk aan meegewerkt. Maar gezien hij de stem van Raiden verzorgt, kan het dus alleen om een game gaan waar dat personage in meespeelt. Althans, dat is onze redenering.

De opties zijn dus beperkt tot Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 4 en Metal Gear Rising: Revengeance. Volgende maand blaast die laatste game trouwens 10 kaarsjes uit. Misschien tijd voor een onthulling dan?

Een reactie achterlaten