fbpx

Met Honor of Kings: World is er alweer een indrukwekkende Chinese game onthuld

De Chinese developers zijn behoorlijk op dreef met indrukwekkende game-onthullingen. Na Wuchang: Fallen Feathers, Black Myth: Wukong en Faith of Danschant: Hereafter, is er opnieuw een voortreffelijke trailer opgedoken. Deze keer is het er eentje van Honor of Kings: World. En ook dat wordt eentje om in de gaten te houden.

Zo wordt het project een gigantische open-world actie-rpg. Frappant genoeg is het concept gebaseerd op de competitieve mobile game Honor of Kings. Maar geen paniek, want voor de game hierboven is wereldwijde release gepland op meerdere platform. Specifieke details zijn nog niet bekend.


Honor of Kings: World is in ontwikkeling bij de TiMi Studio Group onder uitgever Tencent Games. Cool is dat scifi-schrijver Liu Cixin meewerkt aan het project, die we kennen van The Three-Body Problem. De man zal zijn unieke perceptie van de Chinese mythologie en zijn eigen stijl naar het project brengen.

Zeker de trailer hierboven even checken dus. Doet de trailer jou trouwens ook denken aan een mix van Monster Hunter en Final Fantasy?

Een reactie achterlaten