fbpx

Meerdere Silent Hill remakes op weg naar PS5?

Silent Hill

We weten dat Konami werkt aan verschillende Silent Hill-projecten, al onthulde de uitgever tot nu slechts één remake: Silent Hill 2. Toch is het mogelijk dat meerdere oude games in een nieuwe jasje worden gestoken.

Zo zei een vertegenwoordiger van Konami dat er ijverig gewerkt wordt aan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Daarnaast vermeldde hij dat er ook ‘verschillende remakes en nieuwe delen in ontwikkeling zijn binnen de Silent Hill-reeks’.


Yep, meervoud dus. Een verspreking of een teaser? Voorlopig blijft dat gissen, want zonder officiële aankondiging van Konami tasten we in het duister. De uitgever gaf in het verleden wel aan geïnteresseerd te zijn in voorstellen van gamestudio’s, dus het is mogelijk dat het een nieuwe partner gevonden heeft voor een remake.

Voorlopig weten we alleen dat Bloober Team werkt aan de remake van Silent Hill 2. Zelf werkt Konami aan Silent Hill f, een compleet nieuwe game. Al lijkt het er dus op dat ook de eerste Silent Hill of het derde deel een moderne upgrade krijgen.

Een reactie achterlaten