fbpx

Meer details van Warner Bros. vechtgame Multiversus gelekt

Multiversus the cross platform game from WB Games rumored to be

Vorige week deed het gerucht de ronde dat uitgever Warner Bros. zou werken aan een vechtspel zoals Smash Bros. Een opgedoken designdocument bewijst dat de game écht in ontwikkeling is. De brawler heet Multiversus, lijkt wel erg hard op Super Smash Bros. en laat je personages uit allerlei verschillende films- en series tegen elkaar vechten.

Uit nieuwe documenten gelekt op ResetEra blijkt dat de game wel erg hard gaat aanleunen bij Nintendo’s Smash Bros. Het document beschrijft zowel personages, omgevingen en gameplay. Zo zal Multiverse het knockback-systeem van Super Smash – gebaseerd op percentages – gewoon overnemen.


Er is ook al een gelekte screenshot van het character select-scherm opgedoken. Bekende speelbare personages zijn Batman, Superman, Wonder Woman, Gandalf van The Lord of the Rings en Jake the Dog uit Adventure Time, Tom & Jerry, Bugs Bunny, Rick & Morty en meer.

Momenteel zou Warner Bros. de game intern uitgebreid aan het testen zijn. Wat meteen de gelekte foto verklaart. Tijdens die sessies doken ook nog andere personages op die niet op de screenshot te zien zijn, zoals Arya van Game of Thrones en Garnet van Steven Universe.

Reporter Jeff Grubb liet trouwens vallen dat het mogelijk een free-to-play game wordt, waarbij extra personages als dlc verkocht worden. Eentje van die nieuwe personages zou zelfs James LeBron zijn – yup, de basketballer. Allicht omdat hij te zien was in de nieuwe Space Jam-film.

Of Multiversus de Nintendo-topper Smash Bros. kan overtreffen? Allicht niet, maar een epische battle tussen Batman en Gandalf lijkt ook de moeite. Vergeet trouwens niet dat personages uit eender welke Warner Bros. film kunnen opduiken. De mech uit Pacific Rim versus Kong, iemand?

Een reactie achterlaten