fbpx

Marvel’s Spider-Man krijgt geen gratis PS5-upgrade

Spider Man remastered PS5

Wie had gehoopt op een gratis PS5-upgrade voor Marvel’s Spider-Man, omdat-ie de game ook al heeft op PS4, is eraan voor de moeite. Sony brengt een remaster van de originele game naar PS5, maar die is enkel toegankelijk via de Ultimate Edition van Spider-Man: Miles Morales.

Het nieuws komt via de Amerikaanse website Kotaku, die een statement van Sony opgestuurd kreeg om verwarring over de game te vermijden. De Spider-Man Remaster is niet verkrijgbaar als standalone game op PS5. Als gevolg krijg je ook geen gratis upgrade als je de titel al hebt op PS4. De enige manier om de remaster te kunnen spelen, is om de Complete Edition van Spider-Man: Miles Morales op PS5 te kopen. Hieronder het volledige statement:


“There are no plans currently to offer Marvel’s-Spider-Man: Remastered as a standalone. Players with a copy of Marvel’s Spider-Man for PS4 can purchase Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition to experience Marvel’s Spider-Man: Remastered on PS5. Marvel’s Spider-Man for PS4 also will be backwards compatible on PS5.”

Simpelweg de PS4-versie van de game in je gloednieuwe PS5 schuiven, is ook een optie. Al zal de game er niet zo geremastered uitzien.

Een reactie achterlaten