fbpx

Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld met vette verhaaltrailer

Marvel 1943 Rise of Hydra

Skydance New Media heeft een eerste trailer gelost van Marvel 1943: Rise of Hydra. Het wordt een verhaalgedreven action adventure titel met zowel Black Panther als Captain America in de hoofdrol. Verrassend genoeg zijn de twee helden geen bondgenoten in deze titel.

De game speelt zich af tijdens de tweede wereldoorlog en plaatst je als Black Panther en Captain America in een heuse strijd met de nazi’s. In de onderstaande trailer lijken beide superhelden niet meteen de beste maatjes, al moeten ze hun verschillen aan de kant zetten om de Duitsers te overwinnen.


Het duo vecht zij aan zij met Gabriel Jones van de Howling Commandos en Nanali, een spion van Wakanda, om een sinister plan van Hydra te stoppen in de Franse hoofdstad Parijs.

Cool is dat spelers aan de slag kunnen met de vier personages. Vijanden uitschakelen met Captain America? Een bolwerk van Hydra infiltreren als Black Panther Azzuri, de grootvader van T’Challa? Een omgeving verkennen met Gabriel Jones? Of toch achter de schermen allerlei sabotage uitvoeren met Nanali?

De trailer ziet er alvast fantastisch uit. Aan de leiding van het project staat niemand minder dan Amy Hennig. De dame vergaarde bekendheid via haar rol als creative director van Uncharted bij ontwikkelaar Naughty Dog.

Marvel 1943: Rise of Hydra verschijnt in 2025. Een exacte releasedatum is er nog niet.

Een reactie achterlaten