fbpx

Map van Horizon Zero Dawn gelekt

De game-industrie is tegenwoordig zo lek als een gekelderde U-boot, maar wij zijn daar persoonlijk niet rouwig om. Slachtoffer is deze keer Horizon: Zero Dawn, want de complete map van de game werd online gelekt door website GameRevolution. Let wel: wie alles zelf wil ontdekken, leest ’t best niet verder. Aan alle anderen: laten we eens een kijkje nemen.

Horizon Zero Dawn map


Wat meteen opvalt, zijn de verschillende kleurtjes op de map. Tijdens je reis zal je dus heel wat diversiteit in de gebieden aantreffen. Wij gokken op een dichtbegroeide jungle, een zengende woestijn, een prachtige vallei en ijskoude, besneeuwde bergtoppen. Elke regio zal natuurlijk zijn eigen inheemse fauna hebben, dus bereid je alvast voor op het uitbenen van een paar dodelijke robodino’s.

Daarnaast moeten we ook de schaal van deze map toch even in de kijker zetten. Op de onderstaande afbeelding zien we namelijk de in-game stad Meridian. Ziet er reusachtig uit, toch? Wel, op de map hierboven is Meridian de gele marker links op de map. Dat Guerrilla Games alles groots aanpakt, is bij dezen toch wel duidelijk.

Meridian Horizon

Dat het maar snel 1 maart is, zodat we Horizon eindelijk kunnen spelen. Anders gaan we misschien beginnen schuimbekken…

Een reactie achterlaten