fbpx

Makers van Ninja Gaiden onthullen nieuwe actiegame Wanted: Dead

Zin in een over-the-top actiegame met vette combo’s en bloederige finishers? Dan moet je Wanted: Dead in de gaten houden. De game wordt gecreëerd door enkele veteranen van Team Ninja (Ninja Gaiden, Dead or Alive) en combineert snelle combat met brute actie, ondergedompeld in een cybersfeertje.

Check vooral de bovenstaande trailer. Daarin krijgen we enkele fragmenten gameplay te zien en die ziet er bijzonder cool uit. Het hoofdpersonage vloert haar vijanden nog sneller dan John Wick. En hakt ze tegelijkertijd aan stukken met een dual katana.


Opvallend: niemand minder dan het Nederlandse model en stemactrice Stefanie Joosten is aangesteld als creative director bij de studio. Zij zal vooral de ultragewelddadige cutscenes van Wanted: Dead in goede banen leiden. Joosten kennen we vooral van haar rol als Quiet uit Metal Gear Solid V: Phantom Pain.

Ook cool: zowel melee combat als third-person gunplay wisselen elkaar af. Of de transitie in de praktijk goed samengaat valt nog te zien, maar wij zijn alvast fan van het concept. Als we dan ook onze katana’s mogen loslaten op die mech op het einde van de video, wordt het helemaal feest.

Momenteel is Wanted: Dead in de maak bij 110 Industries. De game komt eind 2022 naar PS5, Xbox Series en pc. Hopelijk krijgen we snel meer te zien…

Een reactie achterlaten