fbpx

‘Magische shooter Immortals of Aveum komt al in juli’

Immortals of Aveum

Immortals of Aveum, de magische first-person shooter game van Ascendant Games, verschijnt in juli. Althans als we een bekende leaker mogen geloven. Best vreemd, aangezien we nagenoeg niets van de game zelf hebben gezien.

Immortals of Aveum werd tijdens The Game Awards onthuld als debuut van Ascendant Games, een nieuwe EA-studio. Behalve een teaser trailer en een vage release window van ‘2023’ kregen we weinig informatie.


Volgens dataminer Billbillkun – bekend van de immer accurate PlayStation Plus leaks – zou de game nu lanceren op 20 juli. Gezien zijn historie van correcte leaks zijn we geneigd hem te geloven, al is het maar de vraag of de releasedatum op 20 juli blijft staan. Indien correct, krijgen we heel binnenkort meer van Immortals of Aveum te zien.

De allereerste teaser – die je hieronder kan bekijken – had een cool einde. Zo toonde de trailer een gigantische, magische veldslag, waarbij het hoofdpersonage een schild projecteert, om daarna zijn offensieve magie voor te bereiden.

Dat de game eentje is om in de gaten te houden, bewijst trouwens de ervaring van Ascendant Games. De studio werd opgericht door veteranen van Dead Space, Call of Duty en verschillende andere titels die al een BAFTA of GOTY op hun naam hebben staan.

Dat Immortals of Aveum een stevige blockbuster kan worden, staat dus buiten kijf.

Een reactie achterlaten