fbpx

Maakt Rockstar zich op voor een heuse onthulling?

Rockstar 1

De geruchtenmolen omtrent een nieuwe Grand Theft Auto draait weer op volle toeren. Ontwikkelaar Rockstar Games gooide namelijk nieuw artwork online voor het bekende Rockstar-logo. Iets waar tal van enthousiaste gamers een mogelijke onthulling van GTA 6 in zien.

Het logo dook voor het eerst op via de officiële website van Rockstar, al is er momenteel geen spoor meer van te bekennen. De afbeelding toont het Rockstar-logo, dat nogal intiem omhelsd wordt door een vrouwelijke robot. In de buurt staan ook een ijsemmer met champagnefles en een glaasje met bubbels. Op de fles staat trouwens het jaartal 1998. Niet toevallig het jaar waarin de eerste GTA op PlayStation verscheen in de USA. Of dat gelinkt is aan een onthulling van GTA 6, blijft natuurlijk de vraag.


Aanvankelijk werd ook gespeculeerd over een verborgen video op het YouTube-kanaal van de ontwikkelaar. Zo merkte comicbook.com op dat Rockstar onlangs een video toegevoegd had. Tot voor kort waren er slechts 258 video’s op het kanaal te bekijken. Toen dat er enkele dagen geleden 259 werden, schoten de geruchten over een eventuele onthulling van GTA 6 alweer de hoogte in. Uiteindelijk bleek het te gaan om slechts een teaser voor Open Wheel Racing van GTA Online.

Ongetwijfeld zal GTA 6 wel in ontwikkeling zijn, maar zoals we Rockstar al kennen, zal het de game pas onthullen als de studio daar gereed voor is. En wij gokken dat dat nog enkele maanden duurt.

Een reactie achterlaten