fbpx

Maakt Rockstar zich eindelijk op voor GTA 6 onthulling?

GTA

Het ziet ernaar uit dat er een aankondiging van GTA VI op til kan zijn. Uitgever Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, heeft namelijk de domeinnaam voor een website van GTA VI aangepast.

De informatie komt via u/bozidarilic op Reddit die specifiek verwijst naar de domeinnaam van GtaVI.com. De website is op 23 maart van een update voorzien, waardoor tal van fans denken dat er een onthulling van de game zit aan te komen. Hoezo dan?


Een van de speurneuzen, Dexerto, merkte op dat alle websites, die vaag verwijzen naar GTA VI, doorverwijzen naar de officiële website van Rockstar. Voor GtaVi.com is dat niet het geval. Bovendien stelt hij dat alle domeinnamen van Rockstar een update gekregen hadden als het hier enkel om onderhoud ging. De community vermoedt dan ook dat Rockstar deze specifieke website binnenkort voor iets anders gebruikt. Zoals de effectieve onthulling van GTA VI.

Ietwat vergezocht? Misschien, maar het zou niet de eerste keer zijn dat een gerucht waarheid bevat. Volgens een ander gerucht zou Rockstar GTA VI op 25 maart teasen. Daar is het ondertussen wel te laat voor, maar wie krijgen we binnenkort nieuws.

GTA 6

Een reactie achterlaten