fbpx

‘Lords of the Fallen verschijnt in oktober’

LOTF

De nieuwe Soulsborne reboot van dark fantasy RPG Lords of the Fallen zou gepland zijn voor release in oktober. Althans als we een gerucht van een bekende leaker mogen geloven.

Aggiornamenti Lumia trok naar Twitter en deelde slechts het bericht ‘Lords of the Fallen: October 13’. De leaker plaatste er geen verdere details bij, al had-ie het al vaker bij het rechte eind. Lumia haalt de informatie immers uit datamines. Zo analyseert hij allerlei meta-informatie van games, trailers en screenshots die aan de Xbox en Windows stores worden toegevoegd.


Zonder officiële bevestiging blijft het natuurlijk een gerucht, maar allicht krijgen we meer info tijdens het Summer Game Fest. De nieuwe game plaatst je in de schoenen van een Dark Crusader, die de demonengod Adyr van de troon wil stoten. De titel wordt ontwikkeld met de Unreal Engine 5 en ziet er fantastisch uit. 

Ontwikkelaar CI Games heeft al onthuld dat de game zich 1000 jaar na het origineel afspeelt. En dat de spelwereld zo’n 5 keer groter zal zijn. Spelers kunnen tussen Axiom, het rijk van de levenden, en Umbral, het rijk van de doden reizen.

De game ondersteunt trouwens ononderbroken online co-op voor twee spelers. Je zou dus de game van begin tot eind met een vriend kunnen spelen.

Een reactie achterlaten