fbpx

Lords of the Fallen 2 aangekondigd voor next-gen consoles

Lords of the fallen 2

Ontwikkelaar CI Games werkt momenteel aan Lords of the Fallen 2. Uitgever CI Games laat weten dat het een nieuwe studio heeft opgericht die zich zal bezighouden met het creëren van RPG’s. Het is ondertussen de derde studio die aan de game verder doet. Als dat maar goedkomt.

De eerst Lords of the Fallen werd in 2014 gemaakt door ontwikkelaar Deck13. De studio startte in 2015 met de sequel, maar legde de ontwikkeling stil. In 2018 nam Defiant Studios het project over en startte van nul. Nu is het aan de nieuwe studio Hexworks die alweer de ontwikkeling heeft heropgestart.


Hexworks heeft zowel een vestiging in Barcelona als in Boekarest en bestaat volgens uitgever CI Games vooral uit ervaren gamedesigners. Volgens het persbericht verandert ook de toon van de game. In tegenstelling tot zijn voorganger wordt de game eerder een donker fantasyverhaal in plaats van een power fantasy.

De combat wordt dan uitdagender: fans mogen zich zelfs verwachten aan Soulsborne-elementen. Hoe die tot uiting gaan komen, is niet meteen duidelijk…

De game staat gepland voor next-gen consoles en pc. Een precieze datum is er nog niet.

Een reactie achterlaten