fbpx

Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt eerste trailer

Amazon heeft de eerste teaser gedropt van The Rings of Power, de prequel serie van The Lord of the Rings. De trailer geeft een eerste inkijk in het fantasy universum van J.R.R. Tolkien ten tijde van The Second Age.

Dat het er in de teaser al bijzonder mooi uitziet, was te verwachten. The Rings of Power wordt immers de duurste tv-serie ooit gemaakt. Het budget zou hoger zijn dan 1 miljard dollar, waarvan 465 miljoen dollar al voor het eerste seizoen weggelegd is.


Verwacht echter geen bekende personages uit The Lord of the Rings of The Hobbit, want deze reeks speelt zich zo’n duizend jaar voor de gebeurtenissen uit de films af. De serie gaat dieper over de relatie tussen mensen en elfen en het bestaan van de ringen, geregeerd door The One Ring of Power. Vanzelfsprekend komen we dus ook te weten hoe Sauron zo machtig werd door toedoen van deze almachtige ring.

De serie is trouwens gebaseerd op The Silmarillion. Dat is een naslagwerk van kortere verhaal uit Midden-Aarde, dat uitgegeven werd door de zoon van J.R.R. Tolkien na zijn dood.

The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime.

Een reactie achterlaten