fbpx

Looter shooter The First Descendant toont verse gameplay

The First Descendant

The First Descendant verschijnt op 2 juli en Nexon wil je nog een laatste keer warm maken voor de third-person looter shooter. De uitgever dropt maar liefst drie gameplaytrailers, die de speelstijl van de personages Bunny, Ajax en Valby in de kijker zet.

In The First Descendant heeft elk personage een eigen speelstijl met unieke vaardigheden. Sommige personages zijn aanvallend, terwijl anderen een defensieve skillset hebben. De onderstaande video’s laten je kennismaken met drie van de 19 personages , die elkaar op uitstekende wijze aanvullen.


Naast de trailers, losten de makers ook meer info over de grafisch modi voor de game op PS5. Terwijl de Fidelity Mode de nadruk legt op resolutie, krijgt de framerate bij de Performance Mode een boost. Daarbij komt ook nog een Balanced Mode, die het beste van beide werelden zo goed mogelijk probeert te combineren.

Cool is dat ook Virtual Shadow Map tech van de Unreal Engine 5 wordt toegevoegd, een baanbrekende technologie om schaduw te projecteren. Tot slot zijn er nog opties voor Ray Tracing en AMD Frame Generation om je ervaring zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

Een reactie achterlaten