fbpx

Lollipop Chainsaw remaster verschijnt in september

Lollipop Chainsaw

Ontwikkelaar Dragami Games heeft met een gloednieuwe trailer bekendgemaakt dat Lollipop Chainsaw RePOP vanaf 25 september verkrijgbaar is. De game zal in september digitaal lanceren, al krijgt de zombiekiller ook een fysieke release in oktober. Meer details daarover worden later onthuld.

Lollipop Chainsaw RePop is een remaster van Grashopper Manufactures geschifte actiegame uit 2012. Daarin krijgen spelers de controle over Juliet Starling, een cheerleader die de zombie-uitbraak te lijf gaat met een kettingzaag.


Volgens producent Yoshimi Yasuda kunnen spelers in de remaster kiezen tussen een Original Mode, gebaseerd op de originele game, en een RePOP mode. Die tweede bevat minder geweld en maakt gebruik van pop-art visuele effecten. Eigenlijk is de nieuwe release dus net iets meer dan een remaster en eerder een Definitive Edition.

Opvallend: Suda51, de creative director van het origineel, alsook filmmaker James Gunn die meeschreef, zijn niet verbonden aan deze remaster. De titel is dus volledig in handen van Dragami Games.

Check de nieuwe trailer hieronder/

Een reactie achterlaten