fbpx

Lekte Amazon de nieuwe releasedatum van The Last of Us 2?

Sinds het uitstel van The Last of Us 2, zitten we allemaal met ingehouden adem te wachten tot Sony de nieuwe releasedatum aankondigt. Op Amazon verscheen heel kort een nieuwe releasedatum van 26 juni op. Heeft de Amerikaanse online winkel per ongeluk de nieuwe releasedatum gelekt… of gaat gewoon om een fout?

De Amerikaanse website kreeg een update mee om het uitstel van The Last of Us 2 beter weer te geven. Bijgevolg was dit even te zien op de productpagina van de game:


LoU release

De nieuwe releasedatum blijkt 26 juni. En da’s bijzonder twijfelachtig. Ten eerste omdat het niet zeker is dat de lockdown-maatregelen tegen die datum al zullen versoepeld zijn en de logistieke problemen opgelost. Ten tweede omdat op uitgerekend die dag ook Ghost of Tsushima zou verschijnen, die andere grote PS4-topper van Sony. Het is dus best mogelijk dat een werknemer van Amazon de release van die game simpelweg verward heeft met die van The Last of Us 2.

Ondertussen is trouwens geen spoor meer te bekennen van deze ‘nieuwe’ darum. Die werd aangepast naar 31 december 2020. Duidelijk een placeholderdatum omdat de officiële releasedatum van The Last of Us 2 niet bekend is.

Wanneer denken jullie dat de game zal komen? Nog voor de zomer of gewoon in het najaar?

Een reactie achterlaten