fbpx

LEGO 2K Goooal gelekt via de PlayStation Store

Lego 2K Gooal

Met alle leaks van LEGO 2K Goooal zou je denken dat uitgever Take-Two Interactive zich opmaakt voor een aankondiging, maar een onthulling blijft helaas uit. Nochtans is de voetbalgame opnieuw gelekt via de PlayStation Store.

De game was op de PlayStation Store te vinden onder de codenaam Build Up. Dankzij de gelekte artwork, weten we echter zeker dat het om LEGO 2K Goooal gaat. De titel is ondertussen opnieuw verborgen gezet, maar niet voor de nodige screenshots al verspreid waren op internet.


Twitter-gebruikers MauroNL postte bewijs van het lek:

We mogen trouwens nog meer LEGO-titels van 2K Sports verwachten. De uitgever sloot vorig jaar een contract met de Deense blokjesfabrikant voor drie sportgames. De voetbalgame hierboven wordt vermoedelijk ontwikkeld door Sumo Digital en zal arcade gameplay hebben.

Eerder lanceerde 2K Games ook al 2K Drive, een arcaderacer à la Mario Kart. Daarin mag je een eigen racekar bouwen en het wijde Lego-universum intrekken op zoek naar tegenstanders.

Een derde LEGO-game zou ook nog in de maak zijn, maar voorlopig hebben we geen idee welke sport die titel zal tackelen. Wij hopen alvast op een Lego snowboard/skateboard game. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten