fbpx

Leaker dropt nieuwe details van Assassin’s Creed Mirage

Assassins Creed Mirage

Zaterdag krijgen we eindelijk de toekomst van Assassin’s Creed te zien tijdens de nieuwe Ubisoft Forward. Een deel van de livestream is alvast weggelegd voor Assassin’s Creed Mirage, dat zich zou afspelen in Bagdad. YouTuber j0nathan die de game vroegtijdig lekte, heeft nieuwe details onthuld.

Volgens de Franse YouTuber wordt Bagdad de enige stad in de game, ook al is het speelgebied immens groot. De regio is immers opgedeeld in verschillende zones, waarin je telkens een belangrijke figuur mag omleggen. Verder zijn de zones verdeeld door uitgestrekte vlaktes woestijn, maar ook oases, rivieren en kleinere dorpjes.


Uiteraard zijn de grote burgermassa’s op straat weer van de partij, dus zal je vaak parkour moeten gebruiken om je uit de voeten te maken. Cool is dat er tal van interactieve parkour-mogelijkheden zijn, zoals in Assassin’s Creed Unity. Zo zijn er opnieuw lantaarns, waarmee je om het hoekje kan zwieren en kan je gebruik maken van allerlei palen of stokken om verder gelegen gebouwen te bereiken.

Last, but not least liet de YouTuber nog weten dat werpmessen terugkeren. En ook de verbergplaatsen op de daken van gebouwen maken een comeback. Assassinations worden ook een pak filmischer, want zo zou je ook de genadesteek in slowmotion kunnen geven.

Of dit nieuws bevestigd wordt tijdens de de nieuwe Ubisoft Forward? Dat zien we zaterdag 10 september om 21u.

Een reactie achterlaten