fbpx

Larian Studios overweegt uitbreiding voor Baldur’s Gate 3

Baldurs Gate 3 1

Larian Studios sluit uitbreidingen voor Baldur’s Gate 3 niet uit. Momenteel werkt de studio nog volop aan updates voor de titel, maar daarna zou de ontwikkelaar graag ‘nog iets meer’ doen.

Senior product manager Tom Butler bracht het nieuws via een interview met IGN. Zo vertelde hij dat Larian momenteel druk in de weer is met de launch van de PS5-versie. En daarna moet de studio ook aan het werk aan de Xbox versie. Tussendoor wil Larian ook de basisgame, die op 3 augustus verscheen op pc, blijven updaten met patches.


Al is de studio ook aan het bekijken of een uitbreiding voor Baldur’s Gate 3 mogelijk is. Zo vertelde Butler dat er nog wat updates nodig zijn en dat de studio daarna wel bekijkt hoe het verder moet. Er zijn wel gesprekken over uitbreidingen. Zo geeft Butler aan dat iedereen meer wil doen voor Baldur’s Gate 3, alleen weten we nog niet hoe.

Ondertussen is een tweede patch voor de game in aantocht. Die verbetert de performance, maakt talloze tweaks en aanpassingen. En voegt verbeteringen aan de Origin Character Epilogues toe, gebaseerd op player feedback.

De game komt op 6 september naar PlayStation 5.

Een reactie achterlaten