fbpx

Verdwenen naaktposters keren terug in Tomb Raider Remastered

TR posters

Aspyr, de ontwikkelaar achter Tomb Raider I-III Remastered, heeft bekendgemaakt dat de verwijderde naakt osters van Lara Croft terug komen met de volgende update. Volgens de makers waren de posters per ongeluk verdwenen als gevolg van een update voor de texturen en graphics.

Na de laatste patch merkten gamers dat enkele pin-up posters van Lara Croft verdwenen waren in het Sleeping with the Fishes level in Tomb Raider 3. Crystal Dynamics, de studio verantwoordelijk voor Tomb Raider games, werd beschuldigd van censuur. De posters blijken nu verwijderd door een technische fout.


Het was volgens ontwikkelaar Aspyr en Crystal Dynamics nooit de bedoeling om de posters e schrappen. Aspyr bedankt de community voor ‘de voortdurende feedback en steun’. De studio heeft dan ook beloofd de posters terug te hangen via de volgende patch.

Ook Sony lag de afgelopen dagen onder vuur wegens het censureren van de PS5-actiegame Stellar Blade. Enkele sexy outfits van het hoofdpersonage Eve werden na launch aangepast om minder naakt te tonen.

Een reactie achterlaten