fbpx

Langverwachte Hollow Knight: Silksong uitgesteld

Hollow Knight

Ontwikkelaar Team Cherry heeft bevestigd dat de release van de langverwachte Metroidvania game Hollow Knight: Silksong is uitgesteld. De game zou oorspronkelijk verschijnen in de eerste helft van 2023, maar is nu verschoven naar een onbekende datum.

Matthew Griffin van ontwikkelaar Team Cherry maakte het nieuws bekend op Twitter. Hij meldt dat de ontwikkeling van de sequel nog steeds aan de gang is. Daarnaast zou de game ook behoorlijk groot geworden zijn, dus wil het team zeker zijn dat alles werkt naar behoren. Meer details zouden volgen in de toekomst.


Hollow Knight: Silksong werd al aangekondigd in februari 2019. Helaas krijgen we weinig te zijn van de populaire metroidvania sequel, waardoor de verwachtingen bij fans hooggespannen zijn. En hoewel het nieuws van het uitstel teleurstellend is, zijn talloze fans blij dat de game nog in ontwikkeling is na zo’n lange stilte.

In de game krijg je controle over Hornet, een princess-protector of Hallownest, die op avontuur trekt door een groot koninkrijk. Door mysteries bloot te leggen en vijanden te verslaan, moet ze de gevaren van het rijk te lijf gaan.

Volgens de makers bevat de game meer dan 150 nieuwe vijanden. En krijg je de Silk Soul modus, een nieuwe moeilijkheidsgraad die de game sterk aanpast na een eerste playthrough.

Een reactie achterlaten