fbpx

Laatste uitbreiding voor Far Cry 6 verschijnt deze week

Far Cry 6 collapse

Deze week kan je opnieuw afdalen in het krankzinnige brein van een iconische Far Cry villain. Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat Collapse, de derde en laatste uitbreiding van Far Cry 6, vanaf 8 februari in de digitale rekken ligt. In de expansie mag je aan de slag als de theologische tiran Joseph Seed.

Wie alle games in de Far Cry-reeks gespeeld heeft, weet dat Joseph Seed de religieuze leider met hoogheidswaanzin is uit het vijfde deel. De kerel had een gave voor geweldige speeches, al waren zijn ideeën behoorlijk extreem.


In de uitbreiding Collapse, geïnspireerd door het rogue-lite genre, mag je de hersenkronkels van Joseph Seed verkennen, nadat zijn overtuiging en geloof een flinke deuk kregen. De man moet zien af te rekenen met zijn voormalige volgelingen en zelfs zijn familieleden confronteren.

Eerder verschenen ook al Insanity en Control, waarin je in de huid mocht kruipen van slechteriken Vaas Montenegro uit Far Cry 3 en Pagan Min uit Far Cry 4. Alle hoofdstukken zijn expansies van Far Cry 6, waarin je het als Dani Rojas opneemt tegen dictator Anton Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito.

Vanaf 8 februari te downloaden op alle platformen.

Een reactie achterlaten