fbpx

Finale Resident Evil Village demo zal langer beschikbaar zijn

resident evil village demo

Heb jij de demo van Resident Evil Village ook gemist dankzij het erbarmelijk korte tijdsframe waarin-ie te spelen was? Geen nood, want uitgever heeft de feedback van de community gehoord. De demo die op 2 mei verschijnt is niet langer slechts 24 uur beschikbaar, maar een ganse week.

Op PlayStation 4 kon je de voorbije week al een de slag met twee demo’s van Capcoms nieuwe horrorshooter. Helaas konden spelers slechts gedurende 8 uur de demo testen. Telkens niet langer dan een half uurtje. Best bizar, vooral gezien de timing voor Europeanen ’s nachts viel.


Daarom heeft Capcom zijn vreemde demopolitiek bijgesteld: de finale demo voor de game lanceert op alle platformen op 2 mei om 02u00 ’s nachts. Normaal zou de demo slechts 24 uur te spelen zijn, maar dat wordt nu dus een volledige week. Van 2 mei tot 10 mei kan je dus rustig de demo downloaden en spelen.

Wel gelden dezelfde regels als de PlayStation-exclusive demo’s. Dat betekent dat je slechts 30 minuten krijgt voor zowel de Village demo als de Castle Demo. In totaal dus goed voor een test van één uur. Al heb je dat volledige uur waarschijnlijk niet nodig, gezien de demo’s best kort zijn.

Resident Evil Village staat gepland voor 7 mei.

Een reactie achterlaten