fbpx

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess verschijnt nog dit jaar

Kunitsu

Capcom heeft bekendgemaakt dat Kunitsu-Gami: Path of the Goddess nog dit jaar in de rekken ligt voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. De game is op launch day op meteen beschikbaar via Xbox Game Pass.

Het verhaal van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess begint wanneer een mysterieuze duisternis neerdaalt over Mt. Kafuku en de 12 maskers, inclusief hun krachten, gestolen worden. Als speler krijg jij de controle over Soh, die moet samenwerken met Yoshiro, een Maiden met goddelijke krachten, om de bergdorpjes te redden.


Tijdens het recente Xbox Partner Preview event kregen een gloednieuwe trailer, die aantoont hoe de game actievolle combat combineert met strategie. Zo mag jij bepalen welke dorpelingen je helpen tijdens de nacht, wanneer geesten uit de bergen afdalen om dorpjes aan te vallen.

Overdag mag je dan weer de dorpjes verkennen, moet je allerlei voorbereidingen treffen, dorpelingen redden uit benarde situaties en eventueel de duisternis van de vorige nacht nog opheffen. De trailer hieronder legt alles behoorlijk goed uit, dus neem zelf zeker een kijkje.

Een reactie achterlaten